We hebben genoten!

We hebben genoten van dit korte bezoek tijdens het laatste, onstuimige weekend van oktober 2017 aan dit prachtige huis gelegen in en tussen de weelderige duinen van Midsland aan Zee. Mooie vergezichten naar buiten en binnen een gezellige, knusse en propere inrichting.
Er woei een stormachtige windkracht acht en ’s nachts zelf af en toe tien. De wind gierde om het huis heen, de regen sloeg tegen het raam, het deerde ons niet. Oude herinneringen ophalen, bijpraten, kletsen, eten en drinken, een en al gezelligheid.

Een hele aangename vakantiebungalow en dus voor vakanties op Terschelling zeker aan te bevelen. Overal dichtbij, lopend of met de (elektrische) fiets, gezellige strandtenten (gesloten) en hoog op de duinen staande restaurants om lekker te eten (ook gesloten). Nee grapje, zo laat in het seizoen is niet alles dicht en dat wat open is, is gezellig druk.

Koen en Wilma, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid in je bijzondere en gezellige hide-out op Terschelling. We komen graag nog eens terug.

Groetjes, Jolanda en Rudolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *