Laatste nieuws!

Voor de mensen die ons op de website volgen… en nieuwe geïnteresseerden ..

De nieuwbouw gaat 13 maart a.s starten!
ism

architecten bureau Studio Saam

&

Aannemersbedrijf Hofstra , Arum


Bijna 4 jaar geleden smeedden we de eerste plannen voor uitbreiding van ons Kaapse duin.

Een dakje erop.. , meer ruimte voor ons gezin.

We hebben geduld moeten hebben, de vergunning liet lang op zich wachten. Daarna volgde nog technische aanpassingen die tijd hebben gekost.

Maar nu gaat ons nieuwe Kaapse duin gebouwd worden, een huis met een dak, en een kelder.

Wat een verbouwing had moeten worden, werd uiteindelijk nieuwbouw. Duurzaam, ruimte voor ons gezin en een beetje luxe.

Fijn om straks als we met pensioen zijn meer te verblijven met familie en vrienden. Misschien nog werken op Terschelling met ons Kaapse duin als basis..

Maar ook fijn om net als hiervoor ons huis te delen met gasten. Elke keer als we het gastenboek weer terug lezen worden we blij dat we onze plek kunnen delen, en dat er zo veel mensen van genieten.

Het nieuwe Kaapse duin krijgt veel meer ruimte, maar is nog steeds knus!

Ook voor een echtpaar fijn om er te zijn. Net als vroeger dan alles op de begane grond.: Een gezellige houtkachel in de woonkamer met aan alle kanten prachtig uitzicht, een uitgebreide keuken met alles wat je nodig hebt,. De ouderslaapkamer  met eigen badkamer. 

Zijn er meer gasten: boven zijn  drie slaapkamers voor elk 2 gasten. Een luxe badkamer met ligbad en een apart toilet. In de kelder bevindt zich de berging, technische ruimte en een prive kamer. De sauna kan als optie bijgeboekt worden.

Buiten net als bij het vorige huis. Twee heerlijke terrassen van uit de woonkamer te betreden.. 

Nieuwsgierig naar het nieuwe Kaapse duin .. nog even geduld .. het zal rond november opgeleverd worden. Dan hebben we zelf nog tijd nodig om het gezellig te maken ….

Vanal 1 januari 2024 kan het Kaapse duin weer geboekt worden.  Prijzen / voorwaarden zijn vanaf december te vinden op de website van de VVV of op www. opterschelling.nl   Heeft u alvast een vraag mail ons gerust!

wavanhalteren@gmail.com

groet Koen en Wilma

Impressies nieuwe Kaapse duin

.

.